vineri, 2 decembrie 2011

Elevi cazuti in patima bauturii din cauza Profesorilor!

Societatea din ziua de azi se confrunta tot mai des cu nivelul ridicat de alcoolici din populatia romaniei.Acesta creste de la an la an datorita inaspririlor conditiilor de trai,dar si a profesorilor!
Un studiu personal a dovedit faptul ca alcoolici cad in patima bauturii inca din timpul scolii!

Acest lucru este datorat profesorilor care dau note foarte mici elevilor,iar acestia cum altfel pot uita de durerea din suflet,de tristetea provocata de acea nota...Isi gasesc refugiul in alcool langa Barul de langa Scoala!

Ministrul Educatiei doreste sa combata absenteismul,insa profesorii nu fac decat sa il inaspreasca!Acest lucru a fost accentuat de cei de la stirile Pro Tv intr-un reportaj,cand au afirmat ca numai in Pitesti,Jud.Arges,de la inceputul scolii si pana acum,s-au numarat circa 10.000 de absente,iar acestea continua sa creasca,precum si numarul celor exmatriculati,in jur de 30,dupa cum au spus cei de la Pro Tv.

O solutie a reducerii absenteismului din scoli,dar si pentru a-i salva pe copii din patima bauturii ar fi acordarea calificativelor si notelor mari pe activitati extrascolare,cum ar fi septica la ore,Angry Birds pe telefoane,Manele la maxim tot la telefoane etc.

Daca sunteti de acord cu mine,lasati un comentariu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.