duminică, 13 noiembrie 2011

Vierme de opt centimetri,scos din ochiul unui barbat

Un barbat din localitatea gorjeana Rovinari a ajuns la spital,la o clinica de oftalmologie din Craiova cu un vierme in ochi de opt centimetri!

Barbatul cu pricina se numeste Ionel Ciulin si a fost operat imediat,insa medicii nu stiu sigur daca acesta s-a si vindecat.
Barbatul a declarat urmatoarele : "Când am fost la pescuit am fost înţepat de un ţânţar. Am avut imediat dureri mari şi m-am dus imediat la doctor".





Ionel Ciulin avea in ochi viermele din imagine,si anume un vierme de opt centimetri lungime.

Acesta a declarat ca ar fi primit tratament,insa in zadar.Acesta a fost operat de urgenta de un medic din Craiova pe nume Georgeta Mercut,medic specialist oftalmologie. Aceasta a declarat urmatoarele :" Am descoperit în ochi un vierme de opt centimetri. A fost o intervenţie dificilă ".



Barbatul din Gorj a avut mare noroc,deoarece vederea nu i-a fost afectata deloc dupa interventia chirurgicala,insa acesta va fi obligat sa faca mai multe examene computer tomografice craniene.

4 comentarii:

Buna
Am adaugat linkul cu titlul "Here for you,when you need us!" Daca doreai altul spune-mi si il modific.
Toate cele bune

Buna
Daca scara valorica pentru dumneavoastra este PR-ul atunci v-am pus linkul pe iasi-city.com PR3.
Apropo PR-ul era odata un criteriu de selectare, atunci cand erau putine bloguri. Acum pe piata din .ro sunt cateva sute de mii care obtin foarte usor PR pentru ca e de ajuns un blog de PR 4 sau PR5 si deja iti dau PR3 fara ca blogul respectiv sa aiba vreo valoare. Asta iti spun din experienta proprie

BUna
Ceea ce am scris mai sus nu era nici un fel de repros. Ai dorit o contraoferta si m-am conformat.
Daca ma deranja ceva iti multumeam frumos pentru timpul acordat, iti stergeam linkul de pe blog si imi vedeam de altele.
Deci cred ca pana la urma oferta e destul de buna pentru tine si schimbul e ok.

La mine e ok, ti-am zis ca momentan nu pun accent pe PR pentru ca stiu ca astea se ridica cu timpul.
Blogul tau de PR1 va avea PR2 peste 2 luni asa ca totul e ok.
Apropo de blogul tau intra in codul sursa si puneti codul de paginile facebook si twiteer ca vad ca nu le-ai modificat

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.