vineri, 2 decembrie 2011

Rusia achizitioneaza rachete pe care scutul antiracheta nu le poate opri!

Dupa ce Romania s-a dotat cu un scut antiracheta,ministerul rus a decis achizitionarea a 10.000 de rachete de badminton,pentru antrenarea tragatorilor de elita,asta dupa ce presedintele Dmitri Medvedev a laudat acest sport.

Presedintele rus alaturi de premierul Vladimir Putin au declarat ca "Pozitia pe care o are acum Romania in Europa este ingrijoratoare la adresa tuturor statelor,avand spioni in fiecare stat deghizati in cersetori,si mai nou,hoti de fiare vechi."

Unii spun ca aceasta criza mondiala ar fi plecat de fapt din Romania,deoarece odata cu construirea scutului antiracheta,americanii au trebuit sa faca datorii de trilioane de dolari.Acest lucru este datorat romanilor deoarece tot ce se construia ziua,noaptea disparea.

Acum ca scutul antiracheta este gata,celelalte state europene simt lama cutitului in coaste.

Se zvoneste ca Romania ar dorii sa inceapa al 3-lea razboi mondial odata cu construirea acestui scut,scopul principal fiind expansiunea afacerilor cu fier vechi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.