vineri, 2 decembrie 2011

Madonna mai tanara cu 25 de ani!

Acum cateva zile,cantareata si-a facut aparitia impreuna cu fiica sa in varsta de 15 ani,Lourdes,la un concurs in New York,aceasta facand parte din juriu.Castigatorul concursului urma sa danseze cu Madonna la toate turneele acesteia.
Diva i-a socat pe toti cei prezenti cu infatisarea sa.La varsta de 53 de ani,Madonna avea fata unei tinere de 25 de ani.


Cu ceva timp in urma,diva i-ar fi spus unei prietene ca a renuntat la operatiile estetice si la botox deoarece ii este frica sa nu ajunga,in timp,sa arate ca o "ciudata".

Aceasta a inteles care sunt efectele secundare in timp ale interventiilor chirurgicale si botoxului in exces.

Si mai tare de atat,aceasta si-a facut aparitia in localul in care s-a tinut concursul cu iubitul ei,un tanar care are 24 de ani,Brahim Zaibat,un barbat care are jumatate din varsta ei.




Aceasta nu a ramas in urma nici cu moda,desi la varsta ei ar trebuii sa se afiseze sub o alta tinuta.Aceasta a purtat o pereche pantaloni scurti,dres-plasa,pantaloni asortati cu o pereche de cizme peste genunchi si o camasa alba,dupa cum vedeti si in poza,care lasa sa i se vada sutienul.

Madonna ramane in continuare,in ciuda varstei de 53 de ani,o diva,un model pentru tinerii din ziua de azi,o cantareata de exceptie si o femeie cu adevarat superba.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.