vineri, 2 decembrie 2011

Bani pe net -Neobux.com

Acum cateva zile,mai exact 3,un prieteni imi povesteste despre o metoda cu care poti face bani pe internet.Dupa cum bine stim,oricine e bucuros cand aude de asa ceva.Adica mie unul imi surade ideea de a face bani pe internet,fara a investi tot bani,ci doar timp.Acest prieten mi-a spus ca metoda chiar functioneaza si ca el a scos pana acum 4 $ de proba,si ca i-ar fi primit.Pana la urma am zis sa incerc si eu.Insa tot ma intreb,oare nu e doar o pagina SCAM ca multe altele existente pe internet?Daca toata aceasta treaba este un FAKE urias?

Ca sa ma conving,am zis sa incerc.Mi-am facut cont,si am inceput sa lucrez.In ce consta acest site cu care poti face "Bani pe net"?Pe fiecare zi sunt date 4 reclame,pe care trebuie sa dai click si sa astepti un anumit interval de timp,ca sa primesti 0.01$.E cam putin cei drept,dar ii poti inmulti foarte repede.Cum?Pai in afara de acele reclame care iti apar zi de zi cate 4,la un interval de 24 de ore,pe parcursul zilei mai apar reclame Fulger.
Cum adica reclame Fulger?
Adica in acest interval de 24 de ore dupa ce ai dat click pe reclamele standard,adica cele care apar zi de zi,mai apar si reclame de scurta durata,dar de valori diferite.Unele valoreaza 0.005$,altele 0.01$,dar sunt si de 0.015$.Acestea apar mai rar de 0.015$. Cei drept este ca nu se gasesc prea usor.Trebuie sa ramaneti logati pe site si sa mai dati din cand in cand refresh la pagina,deoarece acestea sunt valabile cateva secunde,dupa dispar.
Cum iti poti inmulti suma?
Dupa 100 de click-uri personale pe reclame si 30 de zile vechime pe site,poti aduce Refferali.Ce sunt Refferalii?Sunt acei useri,care atunci cand dau click si ei pe reclame,iti aduc si tie o mica parte din bani.Deci cu cat mai multi,cu atat mai multi bani.Refferalii sunt de 2 feluri:Refferali directi,adica dai un link din contul tau lor pentru a-si face cont ei acolo,si refferali inchiriati,adica dai pe luna 0.75$ celor de la neobux pentru un refferal,care la fel,cand da click-uri pe reclame iti ofera si tie o suma.
Insa sunt foarte multe site-uri ca acesta,de tip PTC=Pay to Click ,care sunt doar pagini SCAM,adica niste FAKE-uri ce urmaresc obtinerea de date pentru a efectua fraude cu ele.
Ca sa fiti siguri ca un site gasit de voi este bun sau nu,inainte de a va face cont,deoarece va fost furata privirea de ofertele facute,dati un search pe google cu numele site-ului si cititi comentarii despre acel site.Sunt foarte multe forumuri cu oameni care au incercat si le-au reusit sau au fost inselati pe aceste site-uri.
Pe neobux,dupa ce ati strans o suma de bani,ca sa ii retrageti trebuie sa aveti un cont Paypal,iar suma minima pe care o puteti scoate este de 2$.Pentru a va face un cont Paypal trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani,pentru a putea merge la banca si a solicita crearea unui asemenea cont.Totul este gratis,vi-i se va da un card,iar dupa ce l-ati primit,pentru a activa contul trebuie sa adaugati pe card o suma minima de cateva zeci de lei.Dupa ce ati activat contul,trebuie sa il inregistrati pe Paypal.com,pentru a putea efectua retrageri sau pentru a putea investi sume de bani in contul vostru de pe site.
Va atrag insa atentia,cascati de 2 ori mai bine ochii inainte sa faceti ceva,pentru a nu regreta mai tarziu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.