vineri, 2 decembrie 2011

Românii din Marea Britanie se reorientează de la cerşetorie către furtul de metale

Am citit in ziarul Adevarul un articol in care scria ca romanii,semenii nostri de peste granite,mai exact cei stabiliti in Marea Britanie,au inceput sa isi schimbe domeniul de activitate.Cel vechi fiind cersetoria,afacere care inca merge bine chiar daca e criza,romanii s-au dat,mai nou,pe furtul de fier vechi.



Ceea ce este cu adevarat urat,este faptul ca au inceput sa fure din domeniul cailor ferate,facand pagube de milioane de lire sterline.Insa acest aspect este chiar bun.
Priviti din alta perspectiva.Politistii spun ca este o problema de timp pana cand va incepe sa apara si victime,deoarece acestia au inceput sa fure si cabluri de la sistemul de control al traficului aerian de la aeroportul din Stansted,iar fara ele,incep prabusiri cu avioane sau ciocniri in aer.

"Furtul de metale este mai mult o infracţiune de recesiune deoarece hoţii le vând uşor distribuitorilor, care plătesc cu bani în numerar", a declarat detectivul Chris Hearn,scriu cei de la Adevarul, care conduce unitatea privind furturile de metale a poliţiei britanice a transporturilor.

Deci inca o data ne-am facut de ras, mai bine spus Ne-au facut de ras,semenii nostri.Mai grav este ca eticheta este pusa tuturor cetatenilor romani,fie ei vinovati sau nu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.