vineri, 2 decembrie 2011

Wladimir Klitschko Vs David Haye

Impatimiti ai boxului,in aceasta seara va avea loc un mare meci intre Wladimir Klitschko si David Haye.Acest meci are o importanta foarte mare datorita mizei puse in joc,si anume centura de campion mondial,dar si pentru ca este o lupta de orgolii.
La conferinta de presa la care au participat amandoi sportivii,David Haye nici macar nu a vrut sa dea mana cu Wladimir,ceea ce l-a infuriat cat de cat pe acesta.Pur si simplu i-a ranit orgoliul,iar acesta trebuie sa plateasca.

De la legendarii Muhammad Ali si Mike Tyson, boxul nu a mai oferit un razboi atat de mare. Boxul nu a mai avut parte de un asemenea duel intre dusmani de moarte.

In sfarsit, cei mai grei campioni mondiali se ciocnesc pentru unificarea centurilor! E cea mai asteptata lupta din boxul mondial in ultimul deceniu!

“Ciocanul de Otel” Wladimir Klitschko si ”Mandria Angliei” David Haye se bat intr-o lupta cum n-a mai fost, care va desemna cine e cel mai bun din lume! Pe masa sunt 4 centuri mondiale la categoria grea, iar in tribunele arenei din Germania vor fi 50.000 de oameni!





Dupa cum am spus,marele meci va avea loc in aceasta seara,2 Iulie,la ora 23:15 il puteti urmari in direct pe Pro Tv sau live pe www.protv.ro
Dintre cei doi simpatizez mai mult pe Wladimir Klitschko,deci il voi sustine.Preferatul meu este Daniel Ghita.;x

Ce parere aveti? Cine credeti ca v-a castiga acest meci? Klitschko sau Haye?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.