luni, 10 ianuarie 2011

Hi5 - Un nou nivel

Vizitand zilele astea niste site-uri destinate publicului in mod special,am dat de niste persoane foarte stupide.

Aceste persoane erau niste "Useri" de pe hi5,dar va rog frumos,nu orice useri,ci de-aia care joaca celebrul joc Barn Buddy.Pana aici nimic ciudat,toate bune si frumoase.Dar,cand vezi acesti useri,unii dintre ei avand si peste 18 ani,punand intrebarea : "Unde gasesc si eu hack-ul acela pentru Barn Buddy?",iti dai seama ca sunt niste tembeli.Adica,Frate!,cat de retardat sa fii sa folosesti hack la un asemenea joc? 
Si oricum,care ar mai fi farmecul? Banuiesc ca ei il folosesc pentru a face cat mai mare nivelul sau ceva de genul,ca sa castige "Coins-uri" pentru hi5,ca sa poata oferi cadouri prietenilor,dar in special fetelor.Acum,pentru cei care joaca,voi nu credeti ca aia care au inventat jocul or sa-si dea seama ca tu,un biet "User" de level 1,peste noapte o sa faci level 50,ca folosesti un hack? Adio si Coins-uri,adio cont,adio Barn Buddy.
Intrebarea mea e alta.Cat de ratat sa fii sa folosesti hack la Barn Buddy? De ce nu folositi hack si la Pool pe messenger cand jucati?
Sunteti penibili.Am si eu cont pe hi5,dar nu sunt chiar atat de prost ca unii dintre cei care folosesc hi5.Se spune ca toata prostia planetei este concentrata pe hi5.Toti prostii s-au strans acolo,incercand "sa agate" si ei niste "puicute".
Din ce in ce mai multi s-au prostit de tot.Pur si simplu nu mai stiu sa scrie.Tot ce stiu ei acum este sa fredoneze melodiile lui Salam,adica lalaielile si vaicarelile aluia.
Cica asa agata ei fete.Un lucru e sigur.Romania se duce de rapa incetul cu incetul.
Cum toate prostiile ajung la moda si acest "Hack" la Barn Buddy va deveni o moda.De parca ar fi un joc de strategie si nu poti trece de un anumit nivel.
Bafta baieti si fete in gasirea noului HACK la Barn Buddy.=))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.