luni, 3 ianuarie 2011

Haioase - Asa-i Romanu' !

Tot mai multi tineri din ziua de azi,innebuniti pur si simplu de succesul pe care il pot avea cei de la taraf,(cum ar fi:guta,salam,babi minune,ady minune,vijelie,etc)au luat-o pur si simplu razna.Au inceput sa ii imite pe-aia, nu stiu sa vorbeasca cei mai multi dintre ei.De ce?
Pentru simplul fapt ca aia sunt idolii lor:)) Pur si simplu vor sa devina ca ei. Sa arunce cu banii ca doar asta e la moda. Am sa va pun acum un video de pe youtube,ca sa va arat cam cum sunt anumiti prieteni,si nu numai prieteni,anumiti copii din socetate.


Sper ca nu toti s-au prostit si au ajuns in halul asta,sa incerce sa para cat mai cultivat incat sa scoata numai perle pe gura.:))
Cei care ma cunosc si nu ma cred ca exista genul asta de oameni cu adevarat,fratele meu este dovada Vie,caci el mi-a spus ca va lua bacul cu o nota peste 8,dar fara sa invete,ci doar pentru ca e trecut prin viata,adica a mai fost pe colo,pe colo ,si a mai auzit pe unul altul spunand cate o perla mai mare ca el.

2 comentarii:

La multi ani pe anul asta si tot ce-ti doresti. Sanatate si impliniri.

Mersi la fel oricine-ai fi. :-*

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.