duminică, 2 ianuarie 2011

Google Adsense

Dupa cum bine stiti sau ati auzit,Google Adsense este un program de advertisements,adica de a promova anumite produse,site-uri,etc,cu ajutorul reclamelor.Google Adsense este cel mai sigur program de a castiga ceva banuti.Nu trebuie decat sa ai un blog,site,forum,cat mai populat,cu un trafic destul de mare.Daca detineti un astfel de site,blog sau forum,nu mai aveti nevoie decat de un cont Google Adsense pentru a incepe sa castigati un ban de buzunar.
Pentru a va crea un cont Google Adsens trebuie sa aveti minim 18 ani.Cand realizati cererea,va sugerez ca mai intai sa cititi regulile si termenii de utilizare,deoarece cei de la Google sunt foarte stricti in privinta aceasta.Trebuie sa figurati intr-o banca cu numele,pentru a puteaface plata catre voi cei de la Google Adsense.Mai este o modalitate prin care puteti primii banii,si anume prin posta,dar nu veti fii siguri daca vi se va accepta cererea sau nu.Va sfatuiesc sa aveti un cont Paypal,se face gratis la banca,nu trebuie decat sa aveti 18 ani.
Dupa ce aveti un cont Google Adsense validat,incepe distractia.
Inserati reclamele generate de cei de la Google Adsense in pagina voastra web,iar in functie de trafic,cu cat mai multe click-uri pe ele,cu atat mai mult cash in contul vostru.
Cea mai importanta regula a celor de la Google Adsense este sa nu dati voi (detinatorii contului)click-uri pe reclame pentru a creste profitul,deoarece contul va fi banat imediat.Mai exista o metoda prin care puteti lua ban,dar aceea este mai rar intalnita,iar daca nu v-o spun,nu veti lua ban sigur!
Google Adsense este 100% cel mai sigur sistem de plata,foarte multi oameni s-au imbogatit pe urma acestui program.
Puteti folosi acelasi cont Adsense pe mai multe site-uri sau bloguri/forumuri personale,cat si pe youtube.
Daca il folositi pe youtube,nu numai ca luati bani atunci cand cineva da click pe reclamele publicitare de langa videoclipuri,ci si pe vizualizarile pe care le faceti.
Deci,cu cat mai  popular,cu atat mai bine!
Apropo,atunci cand completati cererea,puneti datele reale care vi se cer,nu completati la misto,altfel nu veti castiga nimic,datele din acest cont nu pot fi modificate sub nicio forma,ce ati pus la inceput,acele date raman!
Bafta si la cat mai multi bani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.