marți, 4 ianuarie 2011

Cum sa te desparti de prieten/a

Zilele acestea am umblat pe niste forumuri si am dat de tot mai multe mesaje de tip "Ajutor!Vreau sa ma despart si eu de prietena mea si nu stiu cum sa ii spun,suntem de 6 luni impreuna,etc".
Deci,sa o luam cu inceputul.Ca sa te desparti de prieten/prietena,in primul si in primul rand trabuie sa te gandesti la consecinte.
Ce se va intampla daca tu te vei desparti de prietena?(In cazul baiatului) Dat fiind faptul ca ati fost o buna perioada de timp impreuna,aceasta inseamna ca tine foarte mult la tine,iar despartirea ta de ea,ar putea face sa nu mai gandeasca rational si sa recurga la anumite actiuni.
S-ar putea sa puna anumiti prieteni sa te bata,s-ar putea sa spuna ca fara tine viata nu mai are sens,si atunci isi pune capat zilelor,s-ar putea sa te cauta in continuare si sa nu te lase sa iti intemeiezi nicio relatie cu o alta fata,si multe alte situatii.
Daca ati fost impreuna decat o perioada scurta de timp,sansele sunt prea mici ca aceasta sa se fi atasat de tine si sa recurga la asemenea gesturi,in cel mai rau caz vei primi niste amenintari si cam atat.

Ce se va intampla daca tu te desparti de prieten?(In cazul fetei) Daca ati fost impreuna o perioada buna de timp,ca si in cazul baiatului,si voi ca fete puteti avea surprize neplacute.Depinde de temperamentul prietenului.Daca acesta era mai sentimental,va incerca sa se omoare sigur,va gandi ca viata fara tine nu are sens,ca nu va mai gasi pe altcineva la fel ca tine(ceea ce este adevarat),dar,exista si cazul in care acesta sa te faca "coarda" si sa te bata putin,ori sa primesti amenintari ca va spune tuturor ce fel de persoana esti,dat fiind ca ati fost o perioada lunga de timp impreuna,se presupune ca v-ati apropiat mai mult,si ati trecut si la alte chestii.
Daca nu ati fost foarte mult timp impreuna,vei fi doar jignita si in cel mai rau caz "zguduita" putin,in rest nimic altceva.

Cum sa ii spui prietenei/prietenului ca vrei sa te desparti de ea/el fara sa il ranesti?
Pai acest lucru este imposibil,indiferent ca ati stat sau nu mult timp impreuna.Dar in cazul celor care au stat mai mult timp impreuna e mai complex,cei care nu au vechime impreuna se despart usor.
Pentru cei care ati fost ceva timp impreuna,sa nu ii spuneti niciodata iubitului/iubitei ca aveti o problema si ca nu mai puteti sta cu ea/el,este cea mai penibila scuza,nu ca nu ar tine,pentru ca daca va iubeste va crede,dar o sa aveti surpriza sa spuna "Cum sa te las tocmai cand iti este greu?! Voi fi alaturi de tine,nu conteaza daca sufar si eu!"
Deci varianta asta o excludem.

Sa ii spuneti direct ca nu mai vreti sa fiti cu el/ea nu se poate,o/il veti rani foarte tare si nu veti stii cum va reactiona.Excludem si varianta asta.

Parerea mea,cel mai bine este sa o/il inselati cu cineva si sa faceti in asa fel incat sa afle prietenul/a,pentru ca atunci el/ea nu va mai vrea sa stea cu tine,deoarece ii esti infidel/a.

Dupa ce ati facut pasul acesta,evitati contactul cu ea/el timp de o saptamana sau doua,fara messenger,telefon,iesit la un suc sau intalniri pe-afara.Nu o sa va poata uita,deci nu veti scapa de el/ea.

Eu am spus tot ce stiam,inclusiv parerile mele.Daca voi mai cunoasteti si alte metode,va rog sa le postati aici intr-un comentariu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.