vineri, 7 ianuarie 2011

Cum sa iti cresti Blogul

Am vazut ca multi cauta asa ceva pe net.Pai e foarte simplu.Pentru inceput,trebuia sa ai un continut original.Fara copy/paste dupa alte site-uri ca nu ati facut nimic.Cu cat aveti continutul cat mai original,cu atat Google va va indexa blogul.Articolele voastre  vor aparea pe google cand se da search.
Pentru a aparea pe google articolele,trebuie sa dai un nume cat mai original si cautat la articol,etichete,de asemenea si cuvant cheie.Cuvantul cheie nu stiu nici eu prea bine ce este,dar banuiesc ca este cuvantul care se repeta de mai multe ori in articol.
Incercati sa atrageti vizitatori prin aproape orice mijloace.Nu incarcati blogul cu fel si fel de prostii,pentru ca vizitatorilor nu le place sa astepte 10 minute sa se incarce pagina.
Incercati sa faceti cat mai mult Link Exchange cu cat mai multi bloggeri,aduce destul de multi vizitatori.In ce consta Link Exchange?Schimb de link-uri.Tu dai link-ul de la blogul tau altui blogger pentru a posta le el,si invers.
Nu faceti prostia sa va umpleti blogul cu o groaza de bannere ,de la parteneriate,deoarece nu aduc foarte multi vizitatori si ingreuneaza si pagina.
Incercati sa inscrieti blogul in cat mai multe directoare de promovare.Site-uri care sunt concepute numai pentru asa ceva.
Okblog si cu ToateBlogurile.ro sunt 2 site-uri de promovarea foarte bune pentru blog.Cu ajutorul acestora va puteti ridica rapid.
Inscrieti-va blogul in motoare de cautare si site-uri de monitorizare,cum ar fi zelist,un site foarte buna,care va arata pozitia in clasament si va ridica si pagerank-ul blogului.
Pagerank-ul reprezinta pozitia articolelor tale cand dai search pe google,adica a cata pagina,si a cata pozitie pe pagina.(primul,al 2-lea ,etc).
Cu cat aveti pagerank-ul mai mare ,cu atat blogul valoreaza mai mult si este mai bine indexat de google.
Pentru un blogger incepator,aceste informatii momentan ii pot fi de folos.Daca in timp mai dau si de alte chestii asemanatoare,va voi anunta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.