marți, 9 august 2011

Cazul de la Deta va fi rezolvat!

Scandalul de la Deta va fi in sfarsit redus la tacere.Pentru ca nu a fost in stare sa dea de urma fiului primarului din Deta acuzat de taierea a trei tineri din localitate,Politia Romana a fost nevoita sa ia masuri extreme pentru a calma populatia.Pentru a distrage atentia de la incompetenta politistilor romani,autoritatile au apelat la celebrul Chuck Norris,care conduce operatiunea Deta Force menita sa il prinda pe agresor.

„Chuck Norris este cel mai potrivit pentru operaţiunea asta. Succesul pe care l-a avut în precedentele operaţiuni Deta Force ne face să credem că prinderea lui Bogdan Daniel Roman este o chestiune de ore. Deși nu m-ar mira ca Chuck Norris să-l fi prins pe fiul primarului încă înainte de a lua noi legătura cu el”, a declarat, plin de optimism, ministrul de la Interne, Traian Igaş.

"La auzirea vestii ca in Banat apare Chuck Noris toti camatarii din zona s-au autodenuntat pentru a prinde un loc in inchisori, in urma cererilor prea multe s-au intocmit liste si doar cativa norocosi vor prinde un loc in inchisoarea ce spera ei.... sa le ofere siguranta." a declarat seful politiei romane Liviu Popa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.