duminică, 13 noiembrie 2011

Apartament de vanzare,cadou un BMW

Disperarea investitorilor chinezi,care au construit foarte mult in timpul apogeului imobiliar si care acum nu mai au clienti mai deloc,se poate observa prim deciziile extreme pe care acestia le-au luat.

În oraşul Wenzhou, din China,un dezvoltator imobilar a venit cu o oferta de nerefuzat.A promis primilor 150 de cumparatori care vin si achizitioneaza un apartament cu banii pe loc,si cheile de la un BMW.

"Cine semnează un contract şi plăteşte pe loc poate pleca cu un BMW", spune reprezentantul unui complex rezidenţial, care deţine 868 de apartamente scoase la vânzare în Wenzhou.

Oferta este cu atat mai atractiva,deoarece este variata,clientii care decid sa cumpere un apartament pot primi si gradini mai mari,genti Louis Vuitton sau croaziere.

Deci,ce ar trebuii sa facem? Ar trebuii sa ne mutam in China si sa ne cumparam cate un apartament.Oferta este de nerefuzat.Apartament plus BMW ,mai rare momente de genul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.