duminică, 13 noiembrie 2011

Tigari antiincendiu

Incepand din data de 17 noiembrie,romanii nu vor mai consuma tigari normale,deoarece acestea vor fi inlocuite cu tigarile antiincendiu,adica tigari care se sting singure daca nu sunt fumate activ.

Aceste tigari se vor numi RIP (Reduced Ignition Propensity - Tendinţă Scăzută de Aprindere) si vor avea o structura mai bogata,adica vor fi facute din 2-3 straturi de hartie mai densa,facand ca acestea sa arda mai greu si sa se stinga mai repede daca nu sunt fumate in mod activ.

Producatorii,importatorii si vanzatorii trebuie sa lichideze tigarile ce le-au mai ramas pe stoc pentru ca acestea sa poate fi inlocuite definitiv dupa 17 noiembrie cu tigarile RIP.

Acestea insa nu sunt si mai putin nocive!Din contra,datorita hartiei mai dense,plamanii vor primii mai mult fum si mai multe substante toxice.
Deci,ar fi cazul sa va lasati de tigari,deoarece acum sunt si mai scumpe,si mai toxice,iar pretul acestora vor creste pe viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.