miercuri, 8 iunie 2011

Florin Salam are probleme cu banii!

Prima data cand citesti titlul acestui articol,nu prea iti vine sa crezi.Adica renumitul manelist Florin Salam sa aibe probleme cu banii?
Da,are,deoarece el are o obsesie pe jocurile de noroc.A fost la cazino cu 400.000 euro si a castigat 1 milion de euro.Insa acesta nu s-a bucurat prea mult de bani,deoarece a revenit peste 2 saptamani si a pierdut 600.000 euro.
Acesta,sperand sa mai recupereze ceva din banii pierduti,s-a imprumutat la camatari de suma de 400.000 de euro.La fiecare 2 saptamanii acesta trebuie sa plateasca o dobanda de 80.000 de euro.Bineinteles ca a pierdut si banii imprumutati de la camatari.Acum acesta trebuie sa isi vanda vila din Berceni,la suma de 500.000 euro.
Datorita lipsei banilor,acesta nu isi mai permita sa refuze anumite cantari,ba din contra,accepta orice invitatie ce ii este facuta!

2 comentarii:

Da...asa am auzit si eu, chiar el a fost in emisiunea ²Happy Hour² si spunea ca ii plac foarte mult jocurile de noroc, dar nu ca ar avea probleme cu bani, mai ales din cauza aceasta.Dar totul este posibil !

Eu zic ca a fost adevarata stirea,el tot ce a zis la Happy Hour a fost pentru a-si salva imaginea,parerea mea:-??

Trimiteți un comentariu

Folositi un limbaj frumos,nu postati aiureli,ci la subiect.Daca nu respectati aceste lucruri va vor fi sterse comentariile.